Back

ANUNTURI depunere solicitari de emitere a acordurilor de mediu

    

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI  BRASOV anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru:

- „Pensiune turistica P+1+M”, propus a fi amplasat în jud. Brasov, localitatea Rasnov, zona Farmacistul-DE 1277-titular SC DECUM SRL cu sediul in Bucuresti, sector 2, str. Ritmului nr.14, bl.432, sc.B, ap.67.

Informatiile privind proiectele propuse pot fi obtinute la sediul APM din Brasov, str. Politehnicii nr.3 si la sediul titularilor de proiect, in zilele de luni-vineri intre orele 800-1600.

Observatiile publicului se primesc zilnic, la sediul APM Brasov.

 

 

 

 

 

 

 APM Brasov anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “ Exploatare nisip si pietris din terasa paraului Savastreni in localitatea Beclean”, in extravilan com. Beclean, titularSC ROMPRESSAIR SRL.

 

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Brasov, str.Politehnicii nr.3 şi la sediul societatii de la adresa mai sus mentionata , în zilele de L-V, între orele 8-16.

    Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Brasov str.Politehnicii nr.3.

 

 

 

              Data afişării anunţului pe site

28.03.2012